BLOG

We hebben een 'Denker des Vaderlands' in ons prachtige platland aan de Noordzee.

Er is sinds kort een meldpunt, waar tweeps met een andere dan de politiek correcte kunnen worden aangegeven vanwege onwelgevallige tweets.

U kent mij als radiomens, luisteraar en maker. Al in mijn jonge jeugd luisterde ik naar boeiende programma's als 'kleutertje luistert', 'de waterstanden' en 'tussen twaalf en twee'.

Destijds, toen MSM tenminste nog de schijn van onafhankelijke, onderzoekende journalistiek tentoonspreidde, sprak men weleens gekscherend over 'het politieke spel'.

Steeds meer weldenkende burgers zetten vraagtekens bij windparken, zonneweides, biomassacentrales. Steeds meer stemgerechtigden worden zich bewust van het feit dat windparken, zonneweides, biomassacentrales uiterst schadelijk zijn voor natuur & milieu en niet bijdragen aan het realiseren van door ambtenaren bedachte klimaatdoelstellingen.

De afdeling 'Marketing & Sales' draait op volle toeren. Medewerkers maken overuren en werken zelfs in het weekeinde door.

Omdat de moeder van een mij onbekende vrouw het vervelend vindt dat blanken blank genoemd worden, meent die onbekende vrouw mij te moeten kwetsen door mij 'wit' te noemen, hoewel ik blank ben.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin