Anti-Materie, #050

04-07-2021

DISRUPTIE

Toen het woord "DISRUPTIE" werd geïntroduceerd, was ik nog medewerker bij een grote IT-multinational. De CEO van dat bedrijf was graag geziene gast bij Obama (toenmalig POTUS) en Schwab (Führer van het WEF).

Door DISRUPTIE zou een onomkeerbare transformatie in gang worden gezet.

Ogenschijnlijk onschuldige doelen, zoals Smart-Cities, Smart-Mobility, Smart-Landbouw/Veeteelt/Visserij, Smart-Weather, Smart-Banking, Smart-Health, Smart-Media, Smart-Whatever deden hun intrede.

Die DISRUPTIE is niet uit zichzelf ontsproten aan een slapende vulkaan.

DISRUPTIE is nauwkeurig geregisseerde CHAOS.

CHAOS om fundamenten te ontwrichten, CHAOS om burgers hun zekerheden te ontnemen, CHAOS om het pad naar een nieuwe wereldorde te effenen.

Migratie & Akwasi, Klimaat & Greta, Corona & Hugo vielen niet zomaar, maar met een bedoeling uit de lucht.

ANGST is bewust georganiseerd om de democratie omver te werpen, om een nieuwe, om een dictatoriale dictatuur in het zadel te helpen.

De Rutte's van deze wereld (zoals ook Kaag en Halsema, zoals ook Ploumen en Klaver, zoals ook Segers en Hoekstra) zijn slechts pionnen in een wereldwijd door het WEF georkestreerd schaakspel, waarin niet von der Leyen en Biden maar Soros en Schwab de dienst uit maken.

ANGST dwingt burgers onderdanig te gehoorzamen, dwingt burgers en hun kinderen lijdzaam vaccinaties met experimentele gentherapie te ondergaan, dwingt kiezers te stemmen op de profeten van de nieuwe wereld orde.

Word wakker & kom in verzet (nu het nog kan).

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin