BLOG

Er bestaat een klimaatakkoord, een akkoord dat activisten, kartelpartijen, grootindustriëlen, energieleveranciers en andere belangengroepen, namens de burgers van Nederland, op een volstrekt onduidelijke manier, ondoorzichtige wijze zijn overeengekomen.

De Medelander die op TV roept dat mensen met een beetje meer kleur het zo moeilijk hebben om een stageplek of een baan te vinden, heeft kennelijk niet door dat werkgevers selecteren op kwalificaties, op kennis en kunde.

Het vragenuurtje in de Tweede Kamer kenmerkt zich door kamerleden die een bericht in een krant gelezen of op radio/tv hebben gehoord, en naar aanleiding van zo'n bericht een voorzichtige vraag aan een minister durven te stellen.

Met stijgende verbazing keek en luisterde ik naar Buitenhof (zoon van vluchteling uit Tsjechië), naar Op1 (vrouw van een Palestijnse terrorist), naar de zich wit noemende elitaire bovenklasse, die meent de hardwerkende blanke arbeidersklasse de maat te moeten nemen.

Het maakt niet uit naar welke zender je kijkt, naar publieke of commerciële omroepen, naar Nederlandse of Duitse, Belgische, Franse zenders. Overal hoor je hetzelfde geluid, overal worden dezelfde boodschappen uitgezonden:

In verband met de aanstaande afkoeling van het klimaat(*), had het machtswellustige globalisme een nieuw narratief nodig. In Q1 werd daarom COVID-19 gelanceerd, in Q2 staat racisme is de schijnwerpers. Ondertussen worden in de hoofdkwartieren van VN en EU al nieuwe events bedacht voor Q3 en Q4.

Voor wie (nog) geen succes heeft in zijn/haar carrière zijn er twee mogelijkheden:

Niet alleen in Nederland, maar ook in de ons omringende EU-provincies lees/hoor/zie je in de media voornamelijk eenzijdig gekleurde berichten over de toestand in de wereld. Maakt niet uit over welk onderwerp; klimaat, migratie, islam, criminaliteit, geweld, onderdrukking, racisme, dictatuur.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin